Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážení diskutéři, v mém článku nejde o to, jestli jsou výrobky Kosteleckých uzenin kvalitní či nekvalitní, to ani to dítko neposoudí. Tam jde o to, že se údajně nemají kupovat, protože patří Babišovi. A nejde tam o to, jestli je zdravé nebo nezdravé nosit roušky, ale o tvrzení, že Babiš ovládá národ pomocí roušek. Čtěte prosím to, co v článku je, a ne to, co tam není.

4 0
možnosti

Ale to co je v článku není tak zajímavé! :-)

1 1
možnosti
Foto

I66v12o 23C21i26l93i61c20h

9. 6. 2020 14:59

Gratuluji Vám k velice rozumné dceři Olze R^ Škoda, že malá Nelinka nemá taky tak rozumného dědečka ;-(

1 2
možnosti

to, ze nekdo nekupuje produkty z B vyroben respektuju

kazdy, at si vybere to, co mu chutna (zatim muzeme....)

to, ze nekdo veri B taky respektuju

ja panu B uz po tom vsem neverim ani jeho lasku k detem

4 0
možnosti

S kosteleckymi uzeninami souhlasím. Tam šla kvalita systematicky dolů a je lepší tento sajrajt nekupovat. Ovšem kritizovat nošení roušek tak jak to dělá Safr, jenom proto, že nenávidí Babise, který ho z MF Dnes vyrazil je stejná diagnóza jako zaslepená adorace kohokoli akorát opačně orientovaná. I Safr a demoblok mají mezi svými fanoušky zfanatizovane hlupáky a trolli farmu, akorát opačně orientované. Totalita s opačným znamenkem. Píši pod fake profily. Je to politicko-fanaticky boj a to by měl autor vnucce vysvětlit.

5 5
možnosti
Foto

Nošení roušek venku v přírodě a ne jenom tam, kde je větší skupina lidí, nekritizuje jenom Šafr, ale i světová zdravotnická organizace, naši přední lékaři a mám pocit, že to není proto, že nenávidí Babiše, ale proto, že je to nesmyslné ohrožuje to naše zdraví.

3 1
možnosti

Tvrdit, že nekupovat párky z Kostelce je symbol nenávisti je obdobně mimo, jako nekupovat párky proto, že jsou z Kostelce.

Střízlivě uvažující člověk totiž nekupuje ty párky, které mu nechutnají. A pokud mu chutnají, je mu jedno, kdo je vyrábí.

7 2
možnosti
Foto

...ale notak, at to tak nějak Andrej ví, že za á se někomu nechce a za bé, že se mu nechce i proto, že jsou zkrátka i někteří s menší podporou...:))schopni vyrobit párky chuťově lepší, což je bez diskuze... Tohle zas není vůbec marné dát najevo a trochu mu zamotat hlavinu:)

;-Daneb Kateřina Lhotská.))) jak to tak nějak obyčejně navléct, aby to vypadalo jako že to myslím objektivně a spravedlivě a rozumně hlavně moc hezky:))R^

4 1
možnosti
Foto

Tak vyjádření nesouhlasu a protestu má být projev nenávisti? Vaše vnučka má víc rozumu než Vy....Babiš dost dědů zblbnul tak, že je vlastní děti nepoznávají...:-P

6 7
možnosti
Foto

Pan Šafr jest fanatické ťululum, překvapuje mě, že noviny, které vede, bere ještě pořád někdo za relevantní zdroj informací.

12 2
možnosti

Nebere. Dnes je velice obtížné najít dobré noviny.

0 0
možnosti
Foto

I43v73a66n 91M13a58r80e15k

8. 6. 2020 19:08

Pane Dufku,naprostý souhlas a velká Karma.R^[>-]

8 1
možnosti

V každém případě...nenávist je špatný rádce. A děti by jí neměly mít za vzor chování.

8 0
možnosti
Foto

To je pravda, Marie.

Ale v případě, který blogař popisuje, zřejmě nepůjde prvoplánovitě o nenávist.

5 0
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1140x
V současné době učím cizince česky. Píšu eseje, fejetony a povídky, z nich část byla uveřejněna v internetových časopisech a v rozhlase; některé z nich v autorském čtení. Připravuje se k vydání kniha mých textů.

Seznam rubrik