Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Koukám, že máte v rodině veselo ;-D

1 1
možnosti

I jedenáctiletá vnučka může mít zdravé názory (na rozdíl od dědy:-P).

9 3
možnosti
PK

Šafra nečtu stejně jako CNN produkuje jen nenávist a té je tady dosti, stačí projít příspěvky jednoho kerla tady. A co se týče kosteleckých uzenin, tak jsem je testnul a bída. Přenášet svou politickou nenávist na pubescenta je blbost a vizitka autora.

5 0
možnosti
JF

J11i31ř57í 75F59o32g18e42l

8. 6. 2020 18:06

Pěkně demagogujete. Myslím Polskem a Maďarskem. V polsku je zemřelých na jednotku stejně, v Maďarsku dost výrazně více.

A to ani nemluvím o počtu testů atd. A nevím jak jste přišel na to, že u nás byly největší restrikce na světě. Kvůli pár týdnů v rouškách? Směšné.

0 0
možnosti
JF

J96i12ř54í 61F75o51g28e59l

8. 6. 2020 18:09

Patří pod pana Kindla. A to zdraví škodlivé nošení roušek je už opravdu na hlavu.

1 2
možnosti
Foto

Vnučka má kliku, že není po vás :-)

2 8
možnosti
PC

Pokud je pointou Vašeho článku nepodporovat nenávist, ale naopak šířit lásku, toleranci a porozumění, pak s Vámi vřele souhlasím.

Pokud ovšem má být pointou článku adorace těch, kteří mají evidentní zájem držet lidi i nadále ve slepé poslušnosti, pak s Vámi souhlasit rozhodně nemohu.

2 1
možnosti
PK

Každá vláda by se chovala stejně, vyjma například té ve Švédsku .....

0 0
možnosti
Foto

J30a30k16u82b 81R33o93t12h

8. 6. 2020 17:41

A abych nezapomněl - má sedmiletá dcerka má jasno: Prezident a premiér jsou darebáci a přijdou do pekla. Má víc rozumu než vy.

7 8
možnosti
LH

no jasně - myslíí jí to politicky zřejmě po tatínkovi. Já byl a asi jsem i hloupej že jsem dětem do hlavy politiku netloukl a radši jsem s nima chodil čutat;-D

10 0
možnosti
OU
MK

Nekupovat zboží od určitého konkrétního výrobce je výraz nenávisti?

Pane, vy jste úplně mimo. Existuje celá řada výrobců, jejichž zboží bych nechtěl ani zadarmo. Je to proto, že jsem s ním učinil špatnou zkušenost a nechci jí opakovat.Týká se to i Kosteleckých uzenin.

9 0
možnosti
TB

Pokud je důvodem osoba majitele a ne kvalita dotyčného zboží, tak pak ano, je to výrazem nenávisti ;-)

6 0
možnosti
MB

Dobré zboží se chválí samo. Když se řekne Baťa - Okamžitě vyskočí boty - Pamětníci vědí, že vyvážel i celé komplexy měst, (stojí dodnes). Apolitický dotaz na Vás - Když se řekne AB - Co Vám vyskočí napoprvé ? Jaký charakteristický výrobek ? Asi dotace! K tomu, zřejmě ještě symbol účetní mazanosti a záruka, že vlastní slovo neplatí. Nutno sledovat výroky - dopoledne i odpoledne a ještě vyčkat následného dne. Řetězec Globus, (2018), ukončil s okamžitou platností odběr vázaných špekáčků od firmy Krahulík - masozávod Krahulčí, a.s z koncernu Agrofert. Toto, kdyby se za 1 Republiky stalo velkouzenáři Špejlíkovi, tak by asi spáchal sebevraždu na první vrbě ! Chvála dítěti, již se vyzná ! ... :-)

8 1
možnosti
PK

Opět jste mimo, dítě jen papouškuje názor dospělých kolem sebe......

6 0
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1140x
V současné době učím cizince česky. Píšu eseje, fejetony a povídky, z nich část byla uveřejněna v internetových časopisech a v rozhlase; některé z nich v autorském čtení. Připravuje se k vydání kniha mých textů.

Seznam rubrik