Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P66e90t23r 28S53k46á54c75e69l

19. 3. 2017 23:05

Tomu, kdo tvrdí že bílé víno je prospěšnější, již nic nevěřte. Neboť ono neobsahuje resveratrol (protizánětlivá látka) a navíc v těle tvoří kyselost. "Tělo umírá překyselením" - Hippokrates. Takže jen červené víno je pro většinu našich spoluobčanů zdraví prospěšné. Před 40. lety na tohle přišli v USA při výzkumu a sdělili, že i zdravý člověk by měl denně vypít 0,3 l červeného vína. Tehdy jsem se upřímně zasmál, neboť mohli oni ušetřit penze za výzkum, kdyby si zajeli na jih Moravy a tam by jim staříček ve sklípku vysvětlil, co je a není zdravé pro lidi...R^

0 0
možnosti
Foto

V rámci ,,Dne zdraví" (pořádáno opakovaně u nás v práci pro všechny zaměstnance) jsme mimo jiných aktivit mohli vyslechnout přednášku pana doktora z plzeňské nemocnice na téma výživy. O alkoholu říkal v podstatě to samé, co vy. Má řadu pozitivních účinků na naše zdraví, ale musí se pít pravidelně (nejlépe každý den) v malém množství. O závislosti nic neříkal;-D.

0 0
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1140x
V současné době učím cizince česky. Píšu eseje, fejetony a povídky, z nich část byla uveřejněna v internetových časopisech a v rozhlase; některé z nich v autorském čtení. Připravuje se k vydání kniha mých textů.

Seznam rubrik