Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J85a25r85a 52R43a66n12k

29. 10. 2016 21:45

:-)citim s Vami, mam jiz 6 let kazde leto japonske studenty, foceni jidla take...a to pritom varim "mezinarodne" spis fuzi jihoasijske kuchyne s tou zdejsi kanadskou - diky mnozstvi cerstvych ryb (nekupiji zadne z farem a uz vubec ne prave z Jihovychodni Asie, kontroluji i na konzervach, zazila jsem ve skutecnosti;-(), na datumy se snazim davat pozor sama, takze mi je nikdo nemuze vytknout. Sama bych prosle datum vyhodila.

Japonci i ti 15 leti jsou uzasne dobre vychovani, je radost je mit doma a jezdit s nimi do zdejsich Narodnich parku. Sama se ucim japonsky uz temer rok, ale s nimi nesmim, proto mam vzdy jen jednoho, aby nemohli mezi sebou mluvit rodnym jazykem. Mame zde mezinarodni skoly a tisice studentu, s ubytovanim uz je to horsi. Letos hledali ubytovani pro dalsich 700 studentu. AirB&B to dost kazi, prestoze studenti nabizi za nocleh $ 850.-- mesicne. Mate zajimave zazitky:-)

1 0
možnosti

Moc zajímavé, díky :-)

2 0
možnosti
Foto

Naučte česky taky pana Babiše.

3 2
možnosti

Ano, je to ostuda. U nás v práci je slovenská uklízečka, jen vyučená, a mluví perfektně česky. Husák to omlouval, že v Leopoldově žádnou výuku českého jazyka neabsolvoval.:-) Chtěl bych posoudit úroveň Babišovy francouzštiny když pracoval léta v Maroku.

2 2
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1140x
V současné době učím cizince česky. Píšu eseje, fejetony a povídky, z nich část byla uveřejněna v internetových časopisech a v rozhlase; některé z nich v autorském čtení. Připravuje se k vydání kniha mých textů.

Seznam rubrik